Sport för alla

Spela på sport

Många sport och lagidrotter lockar människor till att spela, inte bara att utföra idrotten fysiskt, utan även att spela på utkomsten av olika matcher. Ett spännande koncept, där man både kan följa laget via exempelvis direktsända matcher och dras med i spelet, liksom att följa kommande resultat för att se utkomsten av sitt spelande.

sports_bettingFotboll är en av de stora sporterna som många väljer att spela på. Här kan du spela på odds, stryktipset och måltipset med flera. Fotboll är en sport med mycket passion, inte minst från supportrar och många väljer att både uppleva sporten, samt att spela på det lag man tror allra mest på, sitt egna.

Hockey är en annan stor lagsport, som lockar anhängare till att både se matcher och spela på resultat. Powerplay, matchen och bomben är några av de sätt du kan använda för att spela på hockeyn. För entusiasten är det inte bara nervpirrande att följa spelet i matchen, har man även spelat på hur resultatet kommer att bli, då är spänningen på topp.

Fantasy sport är en tredje variant av spel på sport, där du gör ett fiktivt lag i utvald sport utifrån faktiska spelare. Laget sätts ihop av spelare oberoende av ursprungligt lag och poäng utdelas utifrån förutbestämda kriterier.