Sport för alla

Kanske korpfotboll skulle vara något som passar

Om ni är ett gäng som tycker om att spela fotboll och har gjort så under en tid nu. Då kanske korpfotboll skulle vara något som passar ert lag. Detta kan vara det som gör att ni kommer att fortsätta med ert fotbollsspelande. Att hitta andra att spela mot kanske kan vara svårt och det blir oftast mot samma lag som man spelar mot.

När det gäller korpfotboll så är det spritt över vårt avlånga land och det finns korpklubbar att gå med i lite varstans. Se till att ert lag skaffar sig det som krävs för att kunna vara med i korpen och spela fotboll. Oavsett på vilken nivå ni är så kan detta vara ett bra tillfälle att få spela fotboll. När det kommer till Korpen så är alla välkomna oavsett om man spelat mycket fotboll tidigare eller är helt nybörjare.

Kolla upp om det finns något Korpen på den ort ni befinner er i. Det kanske finns i någon närliggande stad där ni kan få spela lite fotboll. Även om du helt på egen hand känner att fotboll är det som du vill syssla med på din fritid så kanske det finns något lag i Korpen som du kan få vara med och spela. Alla brukar vara välkomna och det behövs kanske förstärkning i något av de lag som finns i din stad.