Sport för alla

Julklapp till den hockeyintresserade

Julen är det som ligger framför oss och det är inte länge tills vi ska fira denna högtid tillsammans med nära och kära. Det kan vara hög tid att köpa julklapp till den hockeyintresserade. Alla har vi olika intressen då det kommer till sport. Och hockey är det många som gillar och kanske framförallt NHL.

Sverige har ju haft och har förmånen att ha en del svenskar som spelat och spelar i denna liga. Det är inte alls konstigt att man som hockeyintresserad håller ett extra öga på de lag som spelar i NHL. Man säkert sitt favoritlag som man följer lite extra. 2020 var lite av ett rekordår med antalet draftade spelare till NHL. Här kan ni se hela listan hos Aftonbladet. Kanske det är något favoritlag i den listan som är favoriten hos den som ni ska köpa julklappen till.

Kolla upp innan ni köper julklappen att ni köper för rätt lag. Kanske det är Detroit Red Wings som gäller eller Winnipeg Jets. Om ni inte har riktig koll på vilket lag som gäller så kan det vara en fördel att luska ut vilket NHL lag som gäller. Det kan gälla att vara lite smidig och inte avslöja för mycket när man fråga om hockeyintresset. Det kan ju vara en idé att kolla upp om det finns exempelvis matchtröja eller liknande så man inte köper detta.  Det finns en hel del NHL prylar och souvenirer att köpa.