Sport för alla

Fotbollsäsongen 2016

Fotbollsäsongen drar igång och folk börjar redan nu titta på sina favoritlag. Det verkar också som att vi kommer få en spännande början. Tobias Hysén stal ett mål och IFK Göteborg och AIK ser ut att ha lite motstånd. Djurgården ligger just nu på första plats med nio poäng. Real Madrid i Champions League har sedan 2011 kämpat för att hamna semi eller högre samtidigt så har de alltid haft det tufft mot ett tyskt lag.

fotboll

Mer spännande matcher inom Champions League var till exempel under kvartsfinalerna. Man fick se Paris SG möta Man City där deras första match blev oavgjord med 2-2 men Man City tog hem vinsten i andra matchen med 1-0. Bayern kämpade hårt och tog hem segern mot Benefica första matchen på 1-0 och andra oavgjord.

I andra nyheter så söker just nu Kalmar FF en ny chef då Svante Samuelsson slutar. Han berättar i sitt pressmeddelande om att det har var en mycket lärorik och otroligt roligt uppdrag. Sökandet för ersättaren börjas omgående.

I Premier League så finns det två stora besvikelser. Dessa går under namnen Crystal Palace och Everton. För två säsonger sen var Everton på femte plats men har tyvärr sjunkit till fjortonde. Crystal Palace gjorde nyligen en vinst på 1-0 mot Norwich. Inte världens starkaste vinst men det var deras första på flera månader.

Det hela av att dessa två lag gjort skamligt ifrån sig kommer att göras upp snart i deras uppkommande match. Det enda som sportfansen vet är att dessa två lag blev säsongens stora fiaskon.

Alla dessa nyheter är tagna ifrån sajten 1×2.se. En alldeles utmärkt sida och webbplats för sportnyheter. Vill du kunna läsa mer om Premier League. Besök då gärna 1×2 för de senaste sportnyheterna.