Sport för alla

Bli en bättre supporter

Som supporter för en klubb eller ett lag så vill man alltid göra sitt bästa för att stödja och uppmuntra inte bara spelarna utan hela organisationen. Här kommer några tips hur du bäst kan göra det.

Aik supporter

Köp matchtröjor

Att köpa officiella matchtröjor är något som stödjer klubben på många sätt. Dels så stödjer det klubben ekonomiskt vilket alltid är viktigt. I det mest extrema fallet kan innebära förlust eller vinst då ekonomin påverkar klubbens möjlighet att köpa spelare.

Det påverkar även klubben efter att du köpt den, när du bär den. Om du bär den till vardags så är du helt plötsligt en gående reklampelare för laget du älskar. Förhoppningsvis lockar det fler nya supportrar som i sin tur kan köpa en tröja och stödja klubben. Under matchdagarna kanske påverkan är ännu större. Att kunna titta upp på läktaren och se allt stöd som publiken visar genom att bära sitt lags färger måste vara extremt motiverande för en spelare.

Andra supporter-attiraljer

Även om matchtröjan är den vanligaste och kanske viktigaste prylen man kan köpa så finns det så många fler. Idag finns det allt från fodral till mobiltelefonen till necessärer och sängkläder. Alla dessa är extremt bra sätt att återigen stödja sin förening både ekonomiskt och genom  att visa upp dem för så många som möjligt.